Hieronta

Hieronta

Hieronta on asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista hoitoa. Hieronnan vaikutuksesta lihasjännitys lievittyy, lihaksisto rentoutuu, pintaverenkierto sekä aineenvaihdunta vilkastuu. Hieronta edistää kuona-aineiden poistumista ja hapen pääsyä kudoksiin. Hieronta lievittää stressiä ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

Urheiluhieronta tähtää urheilusuorituksien parantamiseen hieronnan keinoin. Hieronnassa otetaan huomioon urheilijan lajivaatimukset sekä harjoituskauden ja -ohjelman eri vaiheet. Hieronta on osa urheilijan kokonaisvaltaista lihashuoltoa ja hoitosuunnitelma toteutetaan aina yhdessä urheilijan kanssa. Hieronnalla nopeutetaan palautumista, ennaltaehkäistään vammoja, edistetään vammojen parantumista, lievitetään lihasjännityksiä ja rentoutetaan urheilijaa niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Urheiluhieronta sopii sekä urheilijoille että ns. tavallisillekin ihmisille, iästä riippumatta.

Matkapöydän ansiosta hieronta onnistuu myös kotonasi tai vaikkapa työpaikalla.

Yrityksillä on mahdollisuus tarjota työntekijöilleen hieronta palveluita. Hieronnat voi tilata työpaikalle tai työntekijät voivat käydä vastaanotolla. Yritykset voivat kysyä tarjousta isommalle porukalle tehdyistä hoidoista. Kysy tarjousta työpaikallesi.